Snart är det semester…

Hej på er! Sommaren närmar sig med stormsteg (men vi hoppas på solsteg?), och då kommer SKA Sektionen att ta en välbehövlig ”semester”. Vi kommer såklart fortfarande att finnas tillgängliga över mejl, men nästa möte kommer att ske i höst!

Det har varit ett par produktiva månader sedan vi bytte styrelse. Vi har reviderat och upprättat en ny miljöplan, planerat och startat upp ett nytt SU-projekt, arrangerat och haft Arbetsmarknadsdagen 2022, och haft fullt upp med att planera inför 3:ornas examenscermoni!

Vidare har vi fått ett nytt SKAm, som har introducerat sig själva på sina sociala medier. Är du nyfiken på dem? Det bör du vara! Du hittar dem genom att klicka här.

Vill du läsa vår nya Miljöplan för 2022? Klicka här.

Du har väl inte missat att skriva upp dig på avslutningscermonin nu på lördag? Klicka här för att komma till formuläret.

Mer information om examenscermonin finns nedan i evenemanget!

Tills vidare önskar vi er en superbra sommar!

// SKA Sektionen