Vi lanserar vår nya hemsida!

Nu är vi äntligen färdiga med den nya hemsidan! Det tog ett litet tag, och vi vet att ni har saknat oss – men nu är vi tillbaka! Utöver en rejäl städning av gammal kod, ett mediagalleri fyllt med trasiga länkar och filer, så har vi, i allt kaos, lyckats öka prestandan rätt rejält. Inget mer sega laddningstider! Vi har även lanserat lite nya, fräscha funktioner, som exempelvis Boktorget, Evenemangsfunktionen och vår alldeles egna ”ovve”-widget där du kan spana in våra ovve-märken! Häng med!

Evenemang

Längst upp i menyraden kan du spana in alla våra evenemang och information om dessa. Till höger har vi ett exempel på hur funktionen fungerar. Alla evenemang kommer att visas i tidsordning, alltså visas den aktivitet som vi har arrangerat högst upp, och sedan följer det i kronologisk ordning. Just nu är nästa aktivitet Arbetsmarknadsdagen 2022! Vi hoppas att vi får träffa så många som möjligt där! Du kan klicka in på länken till höger om du vill läsa mer om Arbetsmarknadsdagen 2022.

[fusion_woo_product_grid pull_by=”category” cat_slug=”kurslitteratur” offset=”0″ orderby=”menu_order” order=”ASC” scrolling=”pagination” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” show_thumbnail=”yes” show_title=”yes” show_price=”yes” show_rating=”yes” show_buttons=”yes” grid_separator_style_type=”none” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ /]

Boktorget

En annan funktion vi är stolta att presentera är Boktorget! Boktorget kommer att fungera som en handelsplats, där SKA studenter kommer kunna sälja och köpa kurslitteratur av varandra. På så vis kan vi också spara på både miljö och på vårt CSN! Just nu är funktionen nylanserad, så det kan förekomma lite strul. Vi kommer att fortsätta utveckla funktionen kontinuerligt under året.

Boktorget är bara en digital mötesplats där du som köpare kopplas ihop med någon som vill sälja sin bok. Själva transaktionen sker inte via vår sajt, och vi som Sektion är inte heller försäljare av boken. Givetvis kommer tjänsten vara gratis att använda. Tillsvidare kommer vi bara tillåta SKA-studenter att använda tjänsten!

Du kan läsa mer om hur tjänsten kommer att fungera genom att klicka här.

2022-04-13T22:09:46+02:00
Till toppen