Arbetsmarknadsdagen 2022

Hej alla SKA-studenter!
Äntligen dags för Arbetsmarknadsdagen 2022! Har du som SKA-student funderat kring vad du egentligen kan arbeta med efter avslutade studier? Vart någonstans är din kompetens önskvärd? Arbetsmarknadsdagen är till för att du som SKA-student ska få en inblick i den värld som finns tillgänglig efter examen. Dagen kommer bestå av blandade inslag. På förmiddagen kommer du kunna lyssna på representanter från olika myndigheter och organisationer som potentiellt skulle kunna vara din framtida arbetsgivare. Några av talarna är dessutom tidigare SKA-studenter själva! Är du mer intresserad av fortsatta studier har du också möjlighet att höra mer om olika masterprogram och vad dessa har att erbjuda. Eftermiddagen kommer bestå av ett panelsamtal som hålls av SKA:s programansvarig Karin Krifors där temat är “Varför är samhälls och kulturanalytiker värdefulla på arbetsmarknaden?”. Vi har bjudit in olika representanter som kommer att diskutera frågan vidare.
SKA-sektionen hoppas på att detta kommer bli en lärorik och trevlig dag där du som SKA-student kan få mer information om vilka olika former av arbeten som finns tillgängliga när du färdigställt dina studier!
Vi kommer under dagen att hålla till i Färgeriet vid Trappan. En våning ner. Vi bjuder dessutom på fika! Mer information om exakta tider och talare kommer inom kort så håll utkik.
Vi ses den 22 april!

Du kan klicka dig vidare till Evenemanget här nedan.

Två av våra deltagare är Kriminalvården och Migrationsverket

2022-04-19T09:55:48+02:00
Till toppen